Atlanta 2011...

... vart inget höjdar år för min del. Visst! Alltid trevligt att åka dit, träffa lite folk, handla fint mtrl och äta god mat. Men sedan nej... Började med att vi anlände vid 20 tiden till flygplatsen i Atlanta. Stoppade i tullen som vanligt när man deklarerar att man är där i "affärer". Oftast brukar de bara ta en snabb blick på grejerna i väskan... men inte denna gång. De nya tulltjänstemännen kunde inget om mammut och blev osäkra så de ringde Wild Life killen som inte hade tid/kunde komma och kolla på knivarna. Så de fick order om att beslagta dem till nästa dag... Snacka om att förstöra mässan för oss. Ingen av oss hade någon tveksam mammut och utan riktigt färg grann och fin.

Tack och lov så dök det upp en mer erfaren kille som bara skakade på huvudet och bekräftade vårt vittnesmål om mammuten. Så han fick ringa upp Wild Life killen och förhandla. Fick OK att släppa igenom oss om han fick fota grejerna... vilket vi inte hade något emot.

Tycker att det var mindre folk än vanligt och försäljningen gick uruselt. Den enda kniuven jag sålde över bord var en 10 år gammal liten fullhornsrenkniv. En riktigt ful sak jag haft liggandes som osäljbar :-). 800 kr ner i fickan blev det. Bättre än inget för det gick ju att omvandla till en påse full med myskoxhorn.

Ähhh slutsnackat nu! Här kommer lite bilder i stället:

Mitt och Mickes bord.

Scrimmerskan Lori med ursprung från Finnland

Ett av många bord fulla med mammut.

Våra bordsgrannar med "svärd". I skaftet fanns en mini upplaga av samma kniv som gick att trycka ut.

Anders H med sin kniv...

Vapensidan finns oxå representerad.

Den som finge ta med sig allt på detta bord hem...

Så var de tre dagarna på mässan slut och vi fick promenera hem till hotellet i den 35 gradiga värmen.

Avslutar men en översiktsbild på mina köp ;-)

So thats It!

Ha det!

cM

 

Comments

El

Näst sista bilden... "landlines"... Amerikanarna har fortfarande elstolpar i stan... ;-P

MVH
Peter H

Snöfritt

Snöfritt är det i alla fall... //cM

alltid roligt att se bilder

alltid roligt att se bilder från knivmässor, tackar! :)

/Andreas