Knivmässan i New York...

... ( OK New Jersey om man ska vara petnoga... men New York låter coolare ) gick väl kanske inte riktigt lika bra som jag hoppats på. Fick bara sälja en enda kniv som dessutom var den billigaste av de som jag hade med mig. Men sådant är det att vara knivmakare och mer kan man nog inte heller räkna med första gången man deltar i en knivmässa. 

 

                                                                      "Tulip Rose", min sålda kniv

 

Men på något sätt är det ändå värt kostnaden för en sådan resa. Särskilt när man får resa med trevligt sällskap som makarna Andersson, träffa andra bekanta både från sverige och USA. Naturligtvis får man ju oxå varje gång göra nya bekantskaper... 

Maten... ja den är naturligtvis en stor del i upplevelsen. Törs nog påstå att Amerikanerna är bäst på att tillaga kött. Var in på en restaurang på Manhattan... och jag måste erkänna att jag för första gången i USA ( och kanske för alltid ) var tvungen att ge mig trots att det var så gott. Två stora revbensspjäll bitar fick ligga kvar på tallriken när vi gick därifrån.

Roligast denna gång var kanske ändå att min reskompanjon Micke Andersson fick ta emot knivmässans stora pris "Jim Schmidt Award" för deltagandet i mässan med mässans bästa knivar. GRATTIS MICKE!!!

Måste dock ta mig en funderare huruvida jag ska ta mig råd att fara även nästa år... men ni som känner mig kan nog gissa att jag nog sitter på flyget över igen även 2014 ;-)

 

Ha det!

 

cM